Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden er, og har længe været, min foretrukne extensions leverandør og jeg har netop indgået en aftale med dem om at blive Professionel Costumer og BrandBassador.

De har stort set alt inden for extensions og til en fornuftig pris – og bestiller du tid til at få lavet extensions hos mig, har du mulighed for både at forudbestille gennem mig, eller bestille håret selv. Jeg vil dog altid anbefale at vi holder en konsultation hvor vi finder den bedste løsning til dig!

Jeg vil til enhver tid anbefale Ægte hår til extensions, hvor der er både trenser, clipons, tape og nail hair til hot fusion.

Inden for deres Syntetiske hår, har de forskellige hårdele som man kan bruge til at skabe visuel fylde eller blot opnå et look.

Tager man et kig i deres Hårpleje sektion finder man også masser af lækre ting – fra børster til krøllejern og endda hårpynt.

Og hvis man gerne vil opnå en total forandring kan man tage et kig i deres Paryk sektion – jeg kan også hjælpe med at klippe parykker til en ønsket frisure.

Tag et kig – og stik mig et kald hvis du har nogle spørgsmål eller blot er interesseret i en snak om extentions 😉