Henvisning i maj-rabat…

I maj måned vil jeg gerne fejre alle mine skønne kunder og de dejlige mennesker de henviser til min forretning! 

Derfor giver jeg “Henvisning i maj-rabat”
Mine dejlige kunder er så gode til, at fortælle familie og venner om mig og min lille forretning, det gør at jeg får skønne nye mennesker i min stol, så det skal naturligvis belønnes – Derfor vil der i maj måned, være 10% rabat at hente, for hver ny kunde du henviser til mig.

Så for hver ny kunde jeg har i stolen via en henvisning – fra den 1. til den 31. maj – får den henvisende kunde 10% rabat ved det næste besøg!
Det eneste du skal gøre er at fortælle dine venner om mig, og sikre at de nævner dit navn og at de er henvist af dig, når de sidder her i stolen hos mig – og næste gang vi ses, får du din rabat!

Det med småt:
Hver henvisning giver ret til 10% rabat ved næste besøg – skulle du henvise mere end én ny kunde i maj, vil dine rabat muligheder således fordele sig så de ekstra rabatter gives på efterfølgende besøg.
Henvisningsrabatten udløses kun hvis den nye kunde besøger mig mellem 1. og 31. maj 2018.
Henvisningsrabatten kan indløses frem til 1/10 2018