Konsultation

En tid til farve eller permanent kan kræve en virtuel konsultation

Det samme gælder for opsætninger både til brude og konfirmander, hvor jeg dog anbefaler at jeg besøger dig 2-4 uger før dagen, så vi kan få det hele på plads.

Ved en virtuel konsultation bedes du sende mindst 3 billeder, som beskrevet herunder, af dit hår som det er nu. De bør tages i naturligt lys, da kunstigt lys kan forskrue farven. Med naturligt lys mener jeg enten udenfor eller foran et stort vindue så lyset udefra er det der belyser håret.

1 – et bagfra så man kan se hele længden.
2- et fra siden for at se tykkelsen af håret.
3 – og et oppefra af hovedbunden så jeg kan se farven ved hovedbunden.

Derudover skal jeg også se mindst 3 forskellige billeder af det du ønsker at opnå – jo flere billeder jo bedre, da det giver mig et bedre indtryk af hvad du tænker og forventer. En god kilde er feks Pinterest, hvor du kan søge på forskellige looks og teknikker, så jeg får så godt et indblik som muligt i hvad du ønsker at opnå.

Hår er en finurlig ting, hvad du ser på et foto er ikke nødvendigvis det samme som det jeg ser – der er toner og nuancer i farver, strukturer og frisurer, som jeg skal fortolke når du sender mig et foto – derfor er det ekstemt vigtigt at du sender mig så mange billeder som muligt at det du ønsker at opnå.

Du kan feks sagtens sende mig et foto der skal illustrere den farve du ønsker og et andet der illustrerer klipningen, og endnu et til pandehåret. Det afhænger lidt af hvad du lægger mest vægt på, så vælg dine inspirations fotos med omhu.