Sommeren nærmer sig..

Vi har alle mærket varmen arbejde sig ind i danmark. Det har allerede givet skønne eftermiddage i haven hvor jeg hygger med vores 6 uger gamle hvalpe og babymomma og nyde at være udendørs.

Forsommer er også tiden hvor festivaltiden begynder at rykke i os, og hvor vennerne der skal giftes senere på sommeren skal have svar på om vi kommer eller ej. Derfor kan det være en god ide allerede nu at begynde at planlægge dit sommerhår. Hvis du skal have lækre lokker i forbindelse med ferie, eller en sommerfest du skal til, kan du med fordel planlægge hvordan klipninger og farvninger passer ind i dit sommerprogram, og ikke mindst din frisørs sommerprogram.

Uanset hvor travlt vi har så er sommeren også en tid for at genoplade batterierne og nyde at vi bor i danmark, så ferie er for alle og med lidt fremsigt kan alt sagtens lade sig gøre.

Så mit råd til dig må være at kigge i kalenderen og vurder allerede nu hvordan du vil have håret hen over sommeren – det fjerner stress og ærgrelse over at du ikke fik booket tid i tide, eller over at frisøren holder ferie.

Husk du kan booke en tid hos mig på 22520378 – glæder mig til at se dig.