Extentions

Extentions er en behandling som giver en øjeblikkelig effekt.
Jeg bruger primært de mindst invasive metoder og vil altid arbejde på at bevare det naturlige hår så sundt som muligt efter endt behandling.
Coldfusion er en metode som mange med skandinavisk hår har stor glæde af, da det er en meget blid montering. Det kan anvendes både som Double weftmontering, Ezyweft, Stick-hair og endda til en Sew-in montering.
En stor fordel ved coldfusion er at de fleste selv kan afmontere håret når det er tid, med et minimum af vejledning.
Tape extentions er endnu en af de mindst invasive metoder – den er bedst til kunder der enten har ekstremt fint hår der knækker nemt, eller til kunder der ønsker en metode der føles meget let i håret.

De fleste der blot ønsker en let forlængelse ( ca 10-15 cm længere længde) kan nøjes med en enkelt trense i forbindelse med coldfusion – ønsker man at udvide med længere længder bør man overveje at kombinere forskellige metoder, som feks sew-in, stickhair eller endda tape.

Jeg anbefaler altid at du kommer til en gratis konsultation inden, dels for at tale om dit hår, dine ønsker og hvilken montering der er bedst til dig, men også for at bestille det korrekte hår hjem til dig.