Om Sabina

.
Jeg er stolt uddannet under den 4 årige Sabina Hertzum frisøruddannelse med svendeprøve i 2001, og at arbejde med mennesker i denne kapacitet har gjort mig glad hver dag siden. Jeg har over 20 års erfaring inden for frisørbranchen, hvor jeg har arbejdet med alle aspekter af frisørfaget.

Jeg er desuden certificeret Extensions tekniker og makeupartist, og nyder at holde mig opdateret inden for alle aspekter af branchen.

Jeg har en mere fleksibel tilgang til arbejdslivet, og med iStyler kan jeg nyde tiden med kunder og kreativ skønhed, og mit arbejde kan tilpasses ind i din travle hverdag.
Jeg har min hjemmesalon på min bopæl ved Terslev, mellem Bjæverskov og Haslev. Jeg kører også ud som mobilfrisør, i en omkreds på ca. 50 km/45 minutter fra min bopæl.

Jeg deler min hjemmesalon med to energiske glade franske bulldogs,  to undulater, og en hulens masse fisk, både ude og inde. Så har du nogen former for husdyr allergi, anbefaler jeg for din skyld, at jeg kommer til dig.
Fordi mine bulldogs kan være meget energiske og ivrige kan de også være en smule overvældende overfor mindre børn, og mange af mine kunder med små børn foretrækker derfor også at jeg kommer til dem – og det gør jeg altid gerne 😉

Min LinkedIn profil fortæller i detaljer hvad jeg har lært, men giver kun et lille billede af hvad jeg kan.

View Sabina Hertzum's profile on LinkedIn

iStyler hører under Hertzum Consult, hvor jeg også tilbyder konsulentydelser inden for web og ledelse.

 

Skriv et svar